Forum o kulturze azjatyckiej.
Jakie forum jest każdy widzi. Może warto w nim coś zmienić? U góry macie tylko kilka propozycji. Wasza fantazja jest przecież nieograniczona! Jestem pewna, że administratorka z waszą pomocą zdoła spełnić choć część Waszych życzeń
Tak sobie myślałam, iż można by dodać dział "Słodki Flirt", w którym byłyby dyskusje na temat owej gry .
Wojowniku, zatrać się w słońcu.
Niech płomień zapłonie w moim sercu.
Wojowniku, bądź szybszy od pocisku,
który przedziurawi Twoje serce.
Administrator
Kłaniam się autorce forum, dobry pomysł jak najbardziej pochwalam c:. Co do Słodkiego Flirtu planuję by powstał jeden dopracowany na ostatni guzik w dziale "Gry Otome" temat i niedługo być może umieszczę kategorię słodkiego flirtu.
Co do problemu z [img][/img] staram się coś z tym zrobić też zauważyłam problem. Pracuję również nad możliwością powiększenia maksymalnego rozmiaru awatara by był nieco większy.
AKTUALIZACJA 1: Dzięki siedzeniu przy komputerze parę godzin, udało mi się zmienić maksymalną wielkość avatara, na 700x700 czyli praktycznie bez ograniczeń c: Cieszcie się fajnym avatarem!!
AKTUALIZACJA 2: Trochę siedzenia przy komputerze i kolejny problem rozwiązany. Teraz możecie używać opcji [img][/img] w podpisie.
Administrator
@Kisshu problem rozwiązany z sygnaturami :-)
Administrator
Dziewczyny szczerze mówiąc to nwm o co chodzi z tymi literówkami i gdzie one występują? XD Mogłybyście wytłumaczyć waszej głupiutkiej admince? ;**
Oj Adminiuś ;* Takie drobne literówki, jak na przykład w nazwie tego działu. Jest "Propozycję" zamiast "Propozycje". Jak znajdę coś jeszcze to cię poinformuję!
Dziękuję. Poprawione.
~Administratorka
Można by też zrobić coś takiego, że jak ktoś dostanie wiadomość to przy zakładce "Wiadomości" powinna pojawiać się malutka cyferka, która mówiłaby, ile jest nowych wiadomości . Taka tam, propozycja ode mnie .
Wojowniku, zatrać się w słońcu.
Niech płomień zapłonie w moim sercu.
Wojowniku, bądź szybszy od pocisku,
który przedziurawi Twoje serce.
Osobiście wwaliłabym jakieś fajne tło strony i poprawiła oprawę graficzną, bo na razie strasznie kolory męczą oczy wyblakłym odcieniem A, przystąpię do konkursu i spróbuję sklecić jakiś tęczowy nagłówek, jeżeli nie macie nic przeciwko.
Pierwszy post i rzucam się na taki dział.. Khe khe.
EDIT: Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale nie mogę zmienić płci na "kobieta"...
Oraz druga sprawa - jeżeli sama dodam gdzieś post, pojawia się zielony znaczek (że jest jakiś nowy, a to przecież mój).
Ostatnio edytowany przez Evaine (2013-10-29 16:17:17)